ponedeljek, 1. september 2008

Kreta 1. dan

V drugem poskusu nama je uspelo ;)

Tokrat se na Brnik nisva odpravila "po študentsko", ampak se morava zahvalit Štembergerjem, ki so nama ponudili prevoz. Lara in Klaudio sta naju kljub pozni uri odpeljala do letališča, kjer sva takoj ob prihodu pogledala proti tabli z naznanili odhodov. Predviden čas odhoda je bil še vedno nespremenjen (ob 23.00), čeprav nama je dal predstavnik agencije že popoldne vedeti, da bo verjetno odhod kakšno uro kasneje.



Ker sva se že popoldne čekirala na polet in oddala prtljago je bilo več kot dovolj časa tudi za fotografiranje po letališki zgradbi.



Po varnostni kontroli sva se odpravila proti terminalu, kjer sva lahko opazovala naveličane obraze, ki so tukaj preživeli celo popoldne.



Nekaj pred polnočjo (ko je bilo že očitno da ne bomo odelteli ob 23:00) so končno popravili tudi napis na tabli.



Kmalu za tem se je od nekje pojavilo tudi letalo, ki naj bi nas kooončno odpeljalo v južne kraje.



A vseeno smo se načakali skoraj do pol enih...



Dobri dve uri poleta je hitro minilo in tudi meni je za nekaj časa "zmanjkalo filma".



Letališče v Heraklionu je bilo kot mesto duhov, saj razen naše skupine, ni bilo nikjer videti nikogar.



Sledila je še polurna vožnja proti hotelu v Hersonissosu, nato pa v sobo in spat. Vmes smo še prestavili urne kazalce za uro naprej, tako da sva do zasluženega počitka prišla šele okoli 5. ure.

2 komentarja:

Tine pravi ...

Lahko bi blo še slabše. Recimo da bi moral ob 4 po prihodu iskati še prenočišče.juhej:)

matejmm pravi ...

Ne, ob tisti uri res nisva bila psihično pripravljena še na iskanje proste sobe. Med potjo proti hotelu sva se celo malce podvizala in se "zagrebla" da sva med prvimi dobila sobo.