sreda, 13. februar 2008

Še X dni ;)

Rubriko "Še X dni" je uvedla Meeya, ko je odštevala dneve do naslednjega potovanja. Ker je rubrika postala nadvse popularna (predlagam, da si preberete zakaj), sem se odločil, da tudi moj tokratni prispevek tako poimenujem. ;) Trenutna vrednost spremenljivke X je 20!

Ker bo tukaj (verjetno) objavljenega še veliko o najinem naslednjem potovanju, vam tokrat razkrijem le nekaj podrobnosti v obliki uganke. Prilagam zračne posnetke letališč, ki jih bova med potovanjem obiskala (vir: http://earth.google.com), vas pa izzivam, da ugotovite, kam se odpravljava. Bo šlo?

Kdor je po raznih kanalih že izvedel kakšno neuradno informacijo o najinih planih, naj se sodelovanja vzdrži, ali se omeji na prvo oz. zadnje letališče, ki ne bi smelo biti prevelik zalogaj ;)















PS: Včeraj sva že plačala letalske karte... Že odštevam dneve!

9 komentarjev:

Tanja pravi ...

Evo rešitev: Brnik - Zurich - Atlanta - Miami - New York - Brussels - Brnik. A rabiš še ure poletov?

matejmm pravi ...

@tanja: Kapo dol! Nisem vedel, da tako dobro poznaš svetovna letališča.
Hmmm, malo te imam na sumu, da si kje dobila kakšno "insajdersko" informacijo ;)

Tanja pravi ...

Nobenih insajderskih informacij ni bilo. Res pa je, da so zelooo pomagali datumi kdaj gresta in kdaj se vračata. Ni tako zelo veliko letov 4 marca iz Brnika. In tako dalje...

Anonimni pravi ...

Brnik in Zaventem sem takoj prepoznal, Za Atlanto sem mislil, da je Stansted, za Miami, da je Heathrow (mal čudno, ampak ljudje smo čudaki).

srečno pot :D

-sv3

matejmm pravi ...

@sv3der: dobro ti je šlo... Čeprav zakaj bi pa nekdo letel iz Stansteda na Heathrow ;)

Anonimni pravi ...

Lepo enim ... kolk kil lahko neseta v kufrih? A slepi potniki so dovoljeni? ;-)

Anonimni pravi ...

Sranje je, da pri Guglju niso tolk pametni, da bi šumnike v naslovu spremenili v sičnike, tako da imaš v http-ju "e x", namesto "se x" :-( Mogoče boš pa služil na račun bivših ;-)

matejmm pravi ...

@Meeya: Ja, sem takoj opazil, da ne bo nič z obiskom na ta račun. Glede slepih potnikov, se bojim da bo kriza. Moram še dobro preštudirat, kaj se sploh sme nesti na letalo. Kolikor sem bral naj bi bile prepovedane celo dodatne baterije za fotoaparate.

Anonimni pravi ...

@matejmm: ravno zato (stansted an heathrow) je bilo malce čudno - mlace sem misli, da je vrstni red letališč premešan :)

lepe pocitnice
-sv3