sreda, 5. marec 2008

Pozdrav iz Miamia

Vsem skupaj en lep pozdrav iz Miamia. Vceraj je bil za naju izredno dolg dan. Najprej smo imeli na Brniku skoraj celo uro zamude, zaradi cesar sva tudi zamudila polet proti Atlanti. Na koncu se je izkazalo, da sva imela s tem vec srece, kot pa skode. Takoj so naju "prebookirali" na direktni let iz Zuricha v Miami (namesto preko Atlante). Poleg tega sva letela s Swiss Air in ne United Airlines. Polet je bil (za razliko od poleta iz Ljubljane do Zuricha) relativno miren in tudi pristali smo po urniku. Na koncu sva bila v Miamiu se pol ure pred prvotnim planom. S taksijem sva se odpeljala do hotela, kjer sva se namestila, zvecer pa sva se sprehodila po okolici in poiskala najbljizjo trgovino s pijaco in prigrizki. Zaspala sva kot ubita!

Danes zutraj sva ugotovila, da imava hotel na super lokaciji na Miami Beachu, ki je le 2 ulici oddaljen od znamenite plaze. Tukaj je pravo poletje in sva zimske cunje hitro zamenjala za poletno opravo. Okoli poldneva naju je med pohajanjem po mestu presenetila huda nevihta, ki pa je je bilo hitro konec.

Pravkar sva si rezervirala 3 dnevno krizarjenje po Karibih (od 14. do 17. marca), najela avto in si uredila hotel za dva dodatna dneva, pred ohodom v NYC. Skratka, ni nama sile in uzivava 100/h.

Ker je prenehalo dezevati, se odpravljava nazaj ven, novim dogodivscinam naproti. Fotografije so zaenkrat varno spravljene na kartici, jih dodava ob naslednji priloznosti.

3 komentarji:

Anita pravi ...

Tu pa nastopi tista ta prava zelena slovenska foušija.
Vsaj z moje strani. :)

Anonimni pravi ...

Ja, ja, fuuuuuul sta boga ... prow smilta se mi ... ;-)

Renato pravi ...

Sta res imela srečo s temi leti. Sodelavca, ki sta v nedeljo letela v Seattle sta zaradi takšnih zamud in spreminjanja rute zamudla cel prvi dan konference :(
Sicer pa še naprej uživajta kot se le da, ni vama hudega :)