torek, 18. marec 2008

Spet v Miamiju

Po dolgem casu se spet javljava, ampak prej enostavno ni bilo priloznosti. Ko sva zapustila najin hotel v Orlandu, sva se odpravila na ogled Kennedy Space Centra in sva si se od blizu ogledala, kje so pred nekaj dnevi izstrelili Space Shuttla. Zadeva naju je kar navdusila, je pa tam toliko za videt, da si kompleksa v enem dnevu nisva mogla ogledat in sva se vrnila se naslednji dan dopoldne.

Ko sva zakljucila z ogledom sva se odpravila nazaj proti Miamiju, kjer sva najprej vrnila avto, se spet malce sprehodila po South Beach-u, nato pa se vkrcala na ladjo, ki naju je odpeljala na 3 dnevno krizarjenje po Karibih. Zadeva je bila super! Ustavili smo se na majhnem zasebnem otoku, ki je v lasti druzbe Royal Caribean s katerimi sva bila na krizarjenju in smo bili na otoku samo udelezenci krizarjenja. Sonce, plaza, kristalno cisto (sicer malce hladno) morje, zabava, hrana, pijaca... Naslednji dan smo se ustavili se na Bahamih v Nassau, nato pa ze nazaj proti Miamiju, kamor smo prispeli danes zjutraj.

Danes sva se spet namestila v najinem "starem" hotelu in sva si malo bolj podrobno ogledala Miami Beach. Sla sva tudi na turo z amfibijskim vozilom (po cesti in vodi) in smo si bolj od blizu ogledali hise slavnih oseb, ki zivijo tukaj v okolici.

Evo, koncno mi je uspelo najti tudi en racunalnik, kjer mi je uspelo nalozit par fotk. Ker gre zadeva precej pocasi, jih prilagam le za obcutek.

Key West
Pot na Key West

Aligator
Pozdrav iz Everglades

Lounch Pad
Space shuttle lounch pad

CocoCay
Otok CocoCay

Majesty of the Seas
Nasa ladja

Dwontown Miami
Miami Beach

DSC00035
Star Island - Miami

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Vama ni hudega, a? :-))
No, sicer pa post ravno ob pravem času, da "ublaži" mojo nespečnost ... sedaj lahko vsaj sanjam, čeprav budna, (o plažah, morju ... ah ja ...).

Renato pravi ...

Sigurno je bila predvsem L. tako navdušena nad space centrom, da sta morala it kar dvakrat tja ;)

Anonimni pravi ...

Sem prav težko čakala, da se bosta spet kaj oglasila. To, da sta priložila še slike, me je pa še bolj razveselilo. Uživajta še naprej.

Tine pravi ...

Sem se nasmejal nad renatovim komentarjem, pa moram priznat da je tudi meni sinila podobna misel skozi glavo:)Le uzivajta se naprej...

matejmm pravi ...

@Renato & Tine: Vidva se kar zafrkavajta, ampak ravno L. je hotela nazaj, ker ni do konca predelala "Space shopa". Poleg tega nama prvi dan ni uspelo videt nobenega od dveh 3D filmov v IMAX theatru... :)

Tanja pravi ...

Fotke so super, videti je da uzivata. Tudi midva se trudiva da nama ni dolgcas :). Pozdravcke iz Filipinov.