sobota, 1. marec 2008

Florida & NYC

Kot je bilo razbrati že iz komentarjev na objavo "Še X dni" se z L. po dolgem času odpravljava spet na ene malo bolj poštene počitnice oz. potovanje. Ker imava še oba dovolj lanskega dopusta, sva želela odpotovati čimprej in po možnosti v "tople kraje".

Skoraj sva se že odločila za teden dni potepanja po Maroku, (za kar je bil delno kriv tudi Tine) a so nama v potovalni agenciji svetovali, naj to deželo raje obiščeva, ko bo malce topleje. Po tehtanju alternativnih možnosti je padla odločitev:


...dolar je rekordno nizek, 29 stopinj, neraziskana dežela, ugodne letalske karte, možnost obiska sorodnikov in nakupi v New Yorku...

V torek zgodaj zjutraj se torej odpravljava na Brnik, od kjer letiva v Zurich, naprej v Atlanto, ter od tam do Miamia. Na Floridi bova predvidoma preživela dobrih 14 dni, nato pa že imava letalski vozovnici iz Miamia do New York-a. V "velikem jabolku" ne bo šlo brez obiska B&H, rezerviral sem tudi vstopnice za NBA tekmo med New York Knicks in Memphis Grizzlies v Maddison Square Gardnu. Povratek v domovino je predviden preko Bruslja do Brnika v ponedeljek, 24. marca.

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Vsi naši vama želimo srečno pot, veliko zanimivih doživetij in da bi jih opisal na blogu, da bomo imeli še mi nekaj od vajinega potovanja. Srečno!

Anonimni pravi ...

Fajn potujta in brez, da pripraviš podrobno objavo se ne vračaj :D :D

Tine pravi ...

Srecno pot pa uzivajta kar se da. Ce bo ostalo kaj casa, se pa le oglasta se kaj tu gor.