torek, 11. marec 2008

Pozdrav iz Orlanda

Ura je 4. ponoci in v Slo se ze prebujate, midva pa se se nisva spravila niti spat. Za nama je dosedaj najbolj naporen dan na najinem potovanju. Odkar se nisva javila, sva si ogledala Key West in Everglades, danes pa sva prispela v Orlando.

Pravkar pa sva sve vrnila v hotel iz ogleda izstrelitve Space Shuttla Endaveour, ki so ga izvedli ob 2:28 ponoci. Nepozabno dozivetje, ki ga nisva nacrtovala, a sva z veseljem izkoristila enkratno priloznost. Vec, ko se naspiva.

PS: V Orlandu imava v hotelu celo racunalnik z internetom v sobi.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

No, končno bodo slikce! Upam ... Sicer pa naspita se, potem pa vse ostalo! Lp, M.

matejmm pravi ...

@Meeya: Dobro jutro! No, ne se tako hitro veselit... Sem ravnokar poskusil dati gor kaksno slikico... eeeee! Ne gre! Tudi tukaj imajo racunalnik tako zasciten, da ne morem pridet do fotk na kartici ali na disku :(

Tine pravi ...

Wow...space shuttle, jaz bi tudi to gledal.Pa upam da so vsaj fotke dobro ratale. Glede teh zascit je pa zanimivo...kaj pa v kaksnem net cafeju?No če ne bo šlo, vsaj fotkiča ali pa kartice ne zgubit,da bomo lahko kasneje gledali vse to.

Anonimni pravi ...

No, da ti pa rata, da vidiš kako sfrči Space Shutle moraš imeti pa res srečo. No enkrat bomo videli tudi slike.
Mi smo si zaenkrat pomagali s knjigo Narodni parki sveta, kjer smo si ogledali slike parka Everglades in prebrali da tam živijo sive veverice, rakuni, belorepi jeleni, oposumi, vidre, pume, aligatorji, želve in mnogo ptic. Bomo počakali na slike..
Pozdrav od vseh naših.